YEY...YEY...DPT HADIAH!!!!!!

Bestnyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....hubby nk kasik hadiah....hadiah utk aper?? hehe...RAHSIA...haha..adalah,maner leh bgtau...yahooo...googleee...pulak tu, bln 12 ni besday plak,maknenyer 2 hadiah...huhu...

Mood:sgttttt hepiiiiii!!!!!!!


ya bedibedabedu!!!!!......

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

MEMBER LAMA DAH DAPAT BBY!!!

Seronoknyer !! pg2 td dpt msg member lame kt uitm dulu dapat bby setelah kawin 3 taun..sedap lak tuh namernyer..Muhammad Qaiser Razeeq....hehe..(best la rase dpt bby,cam nk raser lagi laa...hehe...)

Rindunyer mase2 nih......

tp,mase preggy ari tuh xsabar nk tunggu khalaf kuar,skunk rase cam nk rase lagi laa...


Hmmm...malasnyer rase ri nii...esok cuti raye haji...mood da xder nih,camne nk wat eh??ponteng keje lah...keje byk..rase nk balik jer....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

NAPER?? XPERCAYE??

Tadi gie Giant Bukit Tinggi,Klang...ader ar saleswoman kt tempat susu anmum tuh panggil dia ckp nk wat survey,dia tanyer ar Daniel adik minum susu aper??Daniel pun jawab arr susu badan,,pastuh dia cam xpercayer laks...asal??igt mude2 (ceh..muder..;p) cam sayer xsusu badan ker ??!! siap tanyer kat bby lagik,'betul ker abg cakap tu,ker abg tipu'...sabar jer saye dengar..huhuuu....

huuuu....malasnyew nk pi keje sok....xrase cam cuti ar minggu nih,asik tebongkang jer dr ptg sampi mlm...hikhik...XD...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

MIMIK MUKER..........

Hehehee...  DANIEL HAQIEM dgn KHALAF RIZQIE...

                                                           1)

                                                            2)
                                                           3)
                                                        4)
                                                       5)


samer tp xseruper kan....yuhuuu...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

TERTINGGAL SPEK!!!

Hadoii...camner leh tertinggal spek nih...nampak mmg nampak cume rase pening laa...pg td kelam kabut dtg opis,,kene pakse ot daaa (da la bgn lambat..yuhuuu)...nk raye kan,bos nak cuti lamer,,terpakse la dtg wat pa per yng ptt.....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

NURSERI MESRA BREASTFEED....

Alhamdulillah dah dkt 5 bulan breastfeed khalaf tanpa campur susu formulaa....tonggak utama kejayaan ini adalah kerana (cewah ayat!!) hubbyku yang sgt2 memberi semangat....asal cakap jer susu cam kurang ar,mesti dia membebel.....tq abg..

Semangat  sampingan plak,budak nurseri yang pandai dan ada experience dlm pemberian susu badan nih...(penting nih sbb budak yg 1st sblm budak ana nih,setiap ari mesti ada balance yg xlogik)

so,kesimpulannya...rase bertuah sgt ada hubby yg menyokong + nurseri yg ber'experience'....td mase kt nurseri,kebetulan ada org tuh nk anto bby dia,1st soklan dia,,ader xbby kt sini yg breastfeeding?? akk nurseri tu trus ar kenalkn ngan akk tuh trus dia nangis mase saye cite cmner anak sayer minum kt situ dan dia cedih tgk anak saye lg besau dr ank dia yg da 6 bulan....so penting tau sokongan2 nih....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

MALAM DEEPAVALI!!

Fuh!! dasat tol la dorg beraya tahun nih...(org sebelah)...tahun lepas xder la sehebat nih...tahun ni, bertubi2 tanpa henti dr kol 9mlm...siap drilling session pun ader....sabar2...

Cian kt khalaf,asyik terkejut jer...ni br la diam skit...tgk jam da kol 2 rupernyer...semua da tido nih,mata ni lak xngantuk gi...siap lapar nih,nk gi jengah dapur jap der per nk dikunyah...hehe ...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1st TIME...

heh..heh...ni 1st time taip sendiri kt blog sendiri...tq sooo much to my luv sbb tlg buat jugak2 sampai lewat mlm,sbb lidya nak jugak2 background yg lawa nih...tq & luv u sooo muchh....muahsss....;p

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

AT LAST.....

Akhirnya, terlaksana jugak impian nak ada blog (w/pon hubby yg createkan)..
Ok la, xder idea la tgh2 mlm ni.. nntkan post2 yg best x lama lg.. (ye ke best?)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS